Petra Lunds Lera

Om

Välkommen till Petra Lunds Lera!

Jag tillverkar handgjorda bruksföremål i keramik. Här kan du hitta unika föremål som tillverkats i små mängder. I shopen hittar du produkter som finns i lager just för stunden. Jag kommer att variera mitt sortiment och lägga in nytt så ofta som möjligt.

För att skapa mina produkter använder jag många olika metoder. Jag kavlar, tummar, drejar och gjuter dem och använder gamla spetsar och formar för att skapa nya vackra föremål.

Många av de gamla spetsar jag kavlar in i produkten har jag ärvt av min farmor Ingrid och mormor Inga och några har jag fyndat på loppis. Genom att förflytta strukturen från de gamla spetsarna till leran får spetsen ett nytt liv och det gamla hantverket lever vidare i generationer.

Alla mina föremål är unika och handgjorda och kan variera lite i form och färg. Olikheter mellan föremålen kan förekomma. Eftersom det är handgjorda produkter är alla bilder du hittar här bara representationsfoton, och inte foton av den exakta varan du får hemskickad.

Jag skickar inte ut produkter jag inte kan stå för, men ifall du skulle uppleva att det är något fel på din vara får du gärna vara i kontakt med mig via petra@petralundslera.se

Keramikföremålen är gjorda i stengodslera och är väldigt hållbara. Alla produkter tål  diskmaskin, mikro och ugn.

Är du kock eller driver restaurang är du välkommen att kontakta mig för att ta fram produkter specifikt för era behov! 

Vill du ordna ett prova på tillfälle eller en workshop för en grupp t.ex. kompisgäng, företag eller liknande är vi intresserade av att skräddarsy något för just dig!

Hör av er!

Varma hälsningar Petra

Tel. 070-5688344

Hinner jag inte svara, prata in ett meddelande eller skicka ett mail till mig så återkommer jag så fort jag kan